Del Undersøgelse: Link

Om Undersøgelseslinket

Undersøgelseslinket er den URL, der bruges til at tage din undersøgelse. Du kan dele din undersøgelse ved at indsætte dette link i en e-mail, på et websted eller ethvert kommunikationsmiddel, du bruger med dine respondenter. Alle, der klikker på linket, vil kunne tage undersøgelsen.

Linket indsamler ikke identificerende oplysninger såsom navn eller e-mailadresse, medmindre du specifikt beder om det i undersøgelsen. Desuden kan en enkelt respondent vælge at besvare undersøgelsen flere gange.

Hvis du bruger nogen af systemets variabler til at indsamle identificerende informationer, skal du sørge for ikke at gøre undersøgelsen anonym, da disse variabler vil blive anonymiseret.

Hvis du ønsker, at respondenterne skal have personlige links, der registrerer deres kontaktoplysninger, bør du prøve at dele din undersøgelse via e-mail eller organisation.

At få undersøgelseslinket

Det er let at få undersøgelseslinket, alt hvad du skal gøre er:

1. Gå til din undersøgelse, og vælg del i sidemenuen.
  2. Linket til din undersøgelse er klar til at blive kopieret/indsat hvor som helst, du ønsker.

Undersøgelseslinket ændres aldrig. Selv hvis du lukker undersøgelsen eller foretager ændringer i din undersøgelse, vil linket forblive det samme.

Undersøgelseslinket er unikt for din undersøgelse og collaborator. Det betyder, hvis du har delt din undersøgelse via et workspace med andre, vil I alle se et forskelligt link for den samme undersøgelse.