Oprettelse af en Konto & Log ind

Oprettelse af en konto & login

Før du kan begynde at bruge Enalyzer, skal du oprette en konto og logge ind på den. Denne side forklarer, hvordan du opretter en Enalyzer-konto, hvordan du logger ind og hvordan du løser almindelige problemer relateret til oprettelse af kontoer og login.

Du kan oprette en Enalyzer-konto manuelt, med sociale medier eller via Single Sign-On.

Opret en konto manuelt

For at oprette en konto manuelt, skal du bare:

1. Gå over til vores hjemmeside.
  2. Indtast din emailadresse og adgangskode.
  3. Klik på opret konto.
  4. Udfyld registreringsformularen for at færdiggøre oprettelsen og opsætningen af din konto.

Opret en konto med sociale medier

For manuelt at oprette en konto, skal du blot:

1. Gå til vores hjemmeside og rul ned i bunden af siden.
  2. Klik på Google, Facebook, Twitter eller LinkedIn ikonet. Dette afhænger af, hvilken konto du ønsker at bruge til at oprette din Enalyzer-konto.
  3. Giv adgang og udfyld registreringsformularen for at færdiggøre oprettelsen og opsætningen af din konto.

Opret en konto med Single Sign-On

Virksomheder, som arbejder med Enalyzer Organisations, har muligheden for at opsætte en Azure Active Directory (AAD) automatisering. Dette tillader organisationer at importere medlemmer og teams fra firmaets Azure Active Directory og dermed tilbyde enkelt-sign-on (SSO) til Enalyzer.

Hvis dette gælder for dig, skal du bare:

1. Gå til vores hjemmeside og rul ned i bunden af siden.
  2. Klik på Windows-ikonet.
  3. Giv adgang og udfyld registreringsformularen for at afslutte oprettelsen og opsætningen af din konto.
  4. Du vil straks blive logget ind på din organisation.

Når du er logget ind på din konto, vil du forblive logget ind på enheden, du loggede ind fra, indtil du logger ud.

Log ind på din konto

Hvordan du opretter din konto bestemmer, hvordan du skal logge ind på Enalyzer. Hvis du har oprettet din konto manuelt, skal du blot logge ind med din e-mail og adgangskode. Hvis du har oprettet den med Single Sign-On, skal du blot logge ind på samme måde. Og så videre.

Hvis du har opsat to-faktor autentifikation, skal du åbne den autentificeringsapp, du bruger, og indtaste koden, den viser dig for at logge ind på din konto.

Nulstil adgangskode

Nogle gange vil du glemme din adgangskode, men det er enkelt at nulstille din adgangskode. Alt hvad du skal gøre er:

1. Gå til siden for nulstilling af adgangskode.

2. Indtast dit brugernavn og klik på nulstil adgangskode.

3. Du vil modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode. Linket vil være gyldigt i 2 timer. Hvis du ikke ændrer din adgangskode inden da, kan du blot anmode om et nyt link.

Linket fungerer kun på den enhed, du brugte til at anmode om nulstilling af adgangskoden.

Ved du hvad din adgangskode er, men ønsker stadig at ændre den? Du kan skifte din adgangskode, mens du er logget ind på din konto.