Importér Besvarelser

Om at importere besvarelser

Du kan bruge Indstillingen for Import af besvarelser på siden Besvarelser i din undersøgelse for at kombinere besvarelser fra to identiske undersøgelser, genoploade redigerede data, eller indføre dine egne data i en undersøgelse. Du kan se dine importerede besvarelser i dine Rapport sektioner.

Besvarelserne importeres ved hjælp af CSV-filer.

Forbered Din Undersøgelse

Før import, skal du først have en undersøgelse at importere dine data til. Undersøgelsens format og CSV-filens format skal passe nøjagtigt sammen. Dette kan nemt opnås ved at bruge en af følgende muligheder:

• Brug den undersøgelse, du downloadede besvarelser fra.
  • Opret en kopi af undersøgelsen, du downloadede besvarelser fra.
  • Brug en undersøgelse identisk med den, der indsamlede de besvarelser, du importerer.

Forbered din fil

Den bedste og nemmeste måde at forberede din CSV-fil på er at downloade dine undersøgelsesbesvarelsers data i CSV-format og udfylde den med de svar, du ønsker at importere.

Din CSV-fil skal være UTF-8 kodet.

Du er ikke i stand til at importere e-mailadresser til e-mail systemvariablen. Du kan dog oprette din egen baggrundsvariable og matche den til dette.

Den måde du formaterer dine data afhænger af typen af spørgsmål eller variabel, du importerer dataene til. Læs mere om hvordan du formaterer hver spørgsmåls- og variabeltype herunder.

• Data, der skal uploades til Multiple eller Image Choice spørgsmål med enkeltvalg skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for spørgsmålet.
    • Hver respondentens række skal inkludere nummeret på det valgte svar. For eksempel betyder nummeret "1", at respondenten valgte det første svaralternativ i spørgsmålet.
    • Hvis spørgsmålet tillader en tekstindtastning for det sidste alternativ, skal du tilføje en ekstra kolonne for de åbne svar.

Nummeret i filen repræsenterer svaralternativernes labelnummer og ikke værdien.

• Data, der skal uploades til Multiple eller Image Choice spørgsmål med flervalg skal formateres som følger:
    • Hver svarmulighed har brug for sin egen kolonne.
    • Hver kolonne og række skal have en værdi på 0 eller 1, hvor "1" indikerer, at svarmuligheden blev valgt af respondenten.
    • Hvis spørgsmålet tillader en tekstindtastning for det sidste alternativ, skal du tilføje en ekstra kolonne for de åbne svar.

• Data, der skal uploades til Vurderingsskala spørgsmål skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for spørgsmålet.
    • Hver respondentens række skal inkludere det valgte skalanummer. For eksempel, hvis spørgsmålet har en skala fra 1-5, betyder tallet "2", at respondenten valgte 2 på den 5-punkts skala.
    • Hvis spørgsmålet tillader åbne svar, skal du tilføje en ekstra kolonne for disse.

Nummeret i filen repræsenterer svaralternativernes labelnummer og ikke værdien.

• Data, der skal uploades til Fritekst spørgsmål skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for spørgsmålet.
    • Hver respondentens række kan inkludere de indsendte tekstbesvarelser.

Fritekst spørgsmål er begrænset til 4000 tegn.

• Data, der skal uploades til Matrice - flervalg spørgsmål skal formateres som følger:
    • Hvert underspørgsmål skal have sin egen kolonne.
    • Hver kolonne og række skal inkludere nummeret på det valgte svaralternativ. For eksempel betyder nummeret "1", at respondenten valgte det første svaralternativ i spørgsmålet.

Nummeret i filen repræsenterer svaralternativernes labelnummer og ikke værdien.

• Data, der skal uploades til Matrice - vurderingsskala spørgsmål skal formateres som følger:
    • Hvert underspørgsmål skal have sin egen kolonne.
    • Hver kolonne og række skal inkludere værdien af det valgte skalanummer. For eksempel, hvis spørgsmålet har en skala fra 1-5, betyder tallet "2", at respondenten valgte 2 på den 5-punkts skala.

• Data, der skal uploades til Indtastningsfelt spørgsmål eller tekst baggrundsvariable skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for spørgsmålet/variablen.
    • Hver kolonne og række skal inkludere besvarelsen. Formatet på besvarelsen afhænger af spørgsmålets validering: tekst, nummer, e-mail eller tilpassede værdier.

• Data, der skal uploades til Net Promoter Score® eller Anbefalingsscore spørgsmål skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for spørgsmålet.
    • Hver kolonne og række skal inkludere værdien af det valgte skalanummer. For eksempel, hvis spørgsmålet har en skala fra 1-5, betyder tallet "2", at respondenten valgte 2 på den 5-punkts skala.
    • Hvis spørgsmålet tillader åbne svar, skal du tilføje en ekstra kolonne for disse.

• Data, der skal uploades til Selection List baggrundsvariable skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for variablen.
    • Hver kolonne og række skal inkludere det valgte svar i tekstformat.

Tekstdata skal præcist matche Selection List svarmulighederne, ellers vil svaret ikke blive importeret.

• Data, der skal uploades til Dato baggrundsvariable skal formateres som følger:
    • Der bør være en kolonne for variablen.
    • Hver kolonne og række skal inkludere datoen.

Sproget på din konto afgør datofor Hold kontoindstillingerne for datoformat for din import. Formatet for konti på engelsk er mm.dd.yyyy. Alle andre sprog bruger dd.mm.yyyy.

Billedikons-& Fil Upload, Prioriteringsspørgsmål og Pointfordelingsspørgsmål understøttes ikke.

Importer Besvarelser

Når din undersøgelse og CSV-fil er klar, kan du importere besvarelser. Du skal:

1. Gå til din undersøgelse og vælg besvarelser i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet () for at åbne den først.
  2. Klik på respondenter for at åbne rullemenuen og vælg importerede besvarelser.
  3. Klik på ikonet for at importere besvarelser ().
  4. Upload din UTF-8 kodet CSV-fil.
  5. Tilknyt felterne i CSV-filen til undersøgelsesspørgsmål og variabler.

Hvis der er et felt, du ikke ønsker at uploade eller importere, kan du springe det over.

6. Når du er færdig med at kortlægge, klik på næste.
  7. Gennemgå antallet af besvarelser, der er klar til import og klik på færdig for at afslutte importen.
  8. For at se den individuelle besvarelse skal du blot klikke på den.

Importerede besvarelser er ikke inkluderet på samme liste som indsamlede besvarelser.