Gå til hovedindhold

Opret Din Første Undersøgelse

Opret en Undersøgelse

1. Klik på ikonet for rapportområdet () og klik ny i side menuen.
  2. Du kan vælge at starte fra bunden eller vælge en af vores ekspert designs til undersøgelser.
  3. Navngiv din undersøgelse og vælg de sprogversioner, du gerne vil tilføje til din undersøgelse.
  4. Når du er klar, klik på opret.
  5. Du skal nu bygge din undersøgelse.

Brug en Enalyzer ekspertundersøgelsesskabelon for at spare tid og opnå gode resultater. Vores skabeloner er fuldt tilpasselige.

Byg Din Undersøgelse

Du kan nu begynde at byg din undersøgelse ved at tilføje de undersøgelseselementer, du har brug for.

Undersøgelse tekstelementer kan bruges til at introducere din hele undersøgelse og/eller sektioner af din undersøgelse for respondenterne.

Undersøgelse Element Beskrivelse
Spørgsmål Underspørgsmål er den centrale komponent i en undersøgelse. Vi har flere typer af underspørgsmål for at sikre, at du indsamler de data, du har brug for.
Billeder & Videoer Medier kan forbedre undersøgelsesoplevelsen for respondenterne.
Slutsider Slutsider fungerer som takkesider for at afslutte din undersøgelse, de omdirigerer; respondenter til en anden hjemmeside efter at de har indsendt deres svar, tillader deling på sociale medier, og registrerer respondenter som "fuldført", selv hvis de glemmer at klikke på afslut undersøgelse knappen.

Undersøgelser er begrænset til 500 elementer.

Personliggør & Strukturer Din Undersøgelse

Der er forskellige funktioner, du kan bruge til at personliggøre og strukturere din undersøgelse:

• Sideskift kan tilføjes eller fjernes for at gruppere undersøgelseselementer i din undersøgelse.
  • Flettefelter gør det muligt at kombinere svar/information fra tidligere spørgsmål eller baggrundsvariabler.
  • Hop og betingelser sender respondenter gennem forskellige stier i undersøgelsen baseret på deres tidligere svar eller baggrundsvariabler.

Design din undersøgelse

Enalyzer giver dig fuld kontrol over designet af din undersøgelse, så du kan skabe professionelt udseende undersøgelser af høj kvalitet. Du kan brande din undersøgelse ved at tilpasse logoet, baggrunden, farverne og skrifttyperne.

1. Gå til din undersøgelse, og vælg design i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, skal du klikke på sidemenuikonet () for at åbne den først.
  2. Her kan du:

Enalyzer-undersøgelser har en funktion til autosave, hvilket betyder, at dit arbejde automatisk gemmes, efterhånden som du går frem, selv efter at du har delt det med respondenter.

```html

Test din undersøgelse

Når du er færdig med at bygge, personalisere, strukturere og designe din undersøgelse, vil du teste den for at være sikker på, at den ser ud og opfører sig nøjagtigt, som du har brug for. For at teste din undersøgelse, skal du:

1. Gå til din undersøgelse, og vælg design i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på side menu ikonet () for at åbne den først.
  2. Klik på test undersøgelse i øverste højre hjørne og test løs!