Respondentlister

Om Respondentlister

En Comma Separated Values (CSV) fil er en tekstfil, der indeholder en liste over data. Disse filer bruges ofte til at udveksle data mellem forskellige applikationer.

Når du inviterer respondenter via e-mail, Digital Post eller SFTP-server, kan du hurtigt importere dine respondentoplysninger ved at bruge en CSV-fil indeholdende din respondentliste.

Respondentlister indeholder hver respondents navn og emailadresse, udover eventuel anden information, du har brug for at inkludere. En god og detaljeret respondentliste gør det lettere at distribuere undersøgelser, samt giver fremragende filtrerings- og Rapporteringsområde muligheder, når du er klar til at analysere de indsamlede data.

Opret Respondentlister

Du kan oprette CSV filer med respondenternes emailadresser, navne og andre relevante baggrundsvariable ved at bruge applikationer som Excel eller Google Sheets.

Start med at tilføje overskrifter til din CSV-fil, disse repræsenterer din undersøgelses baggrundsvariable. Den eneste obligatoriske overskrift er email (email & SFTP) eller CPR-numre (Digital Post), dog er fornavn, efternavn og email/CPR de standardfelter. Eventuelle andre baggrundsvariable afhænger af dine undersøgelsesbehov, disse kan referere til eksisterende undersøgelsesvariable eller du kan importere dem, når du uploader filen.

Hver respondent skal være på sin egen række i regnearket. Hvis du ikke har data for en bestemt kontakt, så efterlad blot cellen tom.

Når du er færdig, gem regnearket som en CSV.

CSV-filen skal være kodet i UTF-8.

Formatet for datovariable er MM-DD-YYYY.